EcoMoto 930×122

lidl

Decizie surprinzătoare: Se închide un magazin LIDL din Pitești

Decizie surprinzătoare: Se închide un magazin LIDL din Pitești

Citiți și: Pitești. Povestea a doi tineri fotografi din Ucraina. Ce fac aceștia în zona 0

Magazinul LIDL din Războieni va fi închis temporar pentru renovare.

Este anunțul oficial făcut de reprezentanții lanțului de supermarketuri.

Citiți și: Eurial Invest Pitești își extinde portofoliul de mărci comercializate

Începând cu data de 03 iunie 2024, de la ora 20.00, magazinul își va suspenda activitatea pentru a permite efectuarea lucrărilor de modernizare.

Redeschiderea este programată pentru 06 iunie 2024, la ora 07.00.

Această renovare este considerată surprinzătoare de către mulți clienți, având în vedere că magazinul din Războieni a fost deschis relativ recent, în anul 2017.

Acesta are doar 7 ani de funcționare.

În pofida acestei perioade relativ scurte, reprezentanții LIDL au decis că o modernizare este necesară pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare a clienților și pentru a aduce magazinul la standardele actuale ale rețelei.

Pe durata închiderii, clienții sunt încurajați să viziteze celelalte locații LIDL din apropiere pentru a-și face cumpărăturile necesare.

Renovarea va include, cel mai probabil, actualizări ale interiorului magazinului, îmbunătățiri ale sistemelor de iluminat și de ventilație, precum și rearanjarea spațiilor pentru o mai bună eficiență și accesibilitate.

Ne cerem scuze pentru orice inconvenient cauzat de această închidere temporară.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Abia așteptăm să vă primim din nou în magazinul nostru modernizat și să vă oferim o experiență de cumpărături îmbunătățită.

Se închide un magazin LIDL din Pitești

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Ungureanu spune:

    Hai doamne faceți voi raionul cu peste expus printre cuburi de gheata! aveți vreo știucă sau vreun somn !
    Ce aer actualizați voi acolo că -i o Moșie cu o grămada de camere in stil boieresc cum era pe vremuri că treci din una in alta și apoi dai tot într-una și apoi iarăși camere și tot felul de antreuri cu ieșiri la porțiuni de grădini care într-o parte umbră spune ceva iar in alta parte, penumbra spune cu totul altceva. De unde cimp la voi in Exercițiu poate pe gazonul de miriște de la Stadion. Unde aveți voi cimp cu competiții cu căruțe trase de câini care aleargă nu in cerc de învârteală ci în hipodrom ca într-o linie determinată de hotar. Unde aveți voi cimpul asta boieresc acolo în Exercițiu că Razboieniul nu e in Războieni civprin Iran la Mărăcineni unde exista Întreprinderea de biocombustibil al lui Marian.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90