EcoMoto 930×122

protest dacia

Declarații oficiale. Ce vor angajații Dacia, care sunt nemulțumirile acestora!

În această dimineață, sute de angajați din Departamentul Montaj al Uzinei Dacia au oprit lucrul și au protestat. La fel se va întâmpla și cu angajații schimbului 2.

Citiți și: Exclusiv. Negocieri de ULTIM MOMENT la Dacia! Ce s-a decis!

Este vorba despre proteste ce au la bază mai multe nemulțumiri.

Imagini video din timpul protestului, AICI – Exclusiv. Proteste la Uzina Dacia! Sute de oameni au oprit lucrul!

Citiți și: A fost ales noul preşedinte al Sindicatului Dacia

În urmă cu puțin timp, ePitești.ro a luat legătura cu liderul Sindicatului Dacia, Viorel Ungureanu, pentru a obține un punct de vedere oficial cu privire la situația creată.

Viorel Ungureanu:Avem niște reuniuni de informare cu membrii de la Montaj General. Practic vrem să vedem care sunt nevoile și propunerile membrilor de sindicat din acel perimetru. Este vorba numai despre membrii din cadrul Departamentului Montaj. Sunt niște probleme punctuale pe care dorim să le înțelegem, ca să putem să discutăm cu conducerea companiei, pentru a le rezolva cât mai urgent.

În conformitate cu contractul colectiv de muncă, noi avem această posibilitate să oprim lucrul pentru o oră și jumătate. Lucrul a fost oprit de dimineață, iar acum activitatea s-a reluat.

Este vorba despre câteva sute de oameni care sunt în perimetrul respectiv. Au fost câteva probleme. A fost mai mult un fel de reuniune, o adunare generală, pentru a înțelege care sunt doleanțele și problemele oamenilor de acolo.

După ce o să avem consultare și cu salariații de la schimbul 2, prioritatea noastră e să luăm legătura cu conducerea companiei pentru a aduce la cunoștință care sunt problemele din acel sector de activitate, ca să le tratăm în mod urgent.”

ePitești.ro: Ce vor oamenii?

Viorel Ungureanu: „Este vorba despre niște modificări tehnologice care au anumite probleme, de aceea vrem să le înțelegem foarte bine.

Mai au o nemulțumire vizavi de masa caldă, salariații reclamă foarte mult calitatea mesei, dar și nemulțumiri legate de niște comportamente neadecvate ale ierarhiei de acolo.

 

Vrem să luăm toate aceste cazuri, să le rezolvăm și să le tratăm ca atare.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3