New Profesional Consult 930 x 122

circulatie

Deja se întâmplă în Pitești

Deja se întâmplă în Pitești

Citiți și: Polițiștii au luat la ochi tinerii cu mașini tunate! S-au pus pe ei!

Astăzi, 28 iunie 2024, în Pitești, au loc lucrări de mentenanță executate de către Distribuție Oltenia.

Aceste lucrări au determinat oprirea și funcționarea semafoarelor în anumite intersecții din oraș, între orele 09:00 și 12:30.

Citiți și: Pitești. Un magazin extra cunoscut se ÎNCHIDE! Acum s-a ANUNȚAT!

Vă prezentăm mai jos lista intersecțiilor afectate:

Strada Dumbravei – Strada General Cristescu: Aceasta este o intersecție frecventată și este important ca șoferii să fie atenți la fluxul de trafic și să acorde prioritate conform regulilor de circulație.

Strada General Cristescu – Bulevardul Republicii – Strada Maternității: Aceasta este o intersecție majoră care conectează trei artere importante.

Traficul poate fi intens, iar șoferii trebuie să fie foarte prudenți și să respecte indicatoarele rutiere temporare care vor fi instalate.

Strada Smeurei – Strada Armand Călinescu: În această zonă, traficul poate deveni aglomerat, mai ales în orele de vârf.

Recomandăm conducătorilor auto să păstreze calmul și să fie vigilenți la pietoni și bicicliști.

Strada Constantin Zărnescu – Bulevardul Republicii. Aceasta este o altă intersecție importantă, unde șoferii vor trebui să acorde o atenție sporită pentru a evita eventualele incidente.

Șoferii din Pitești sunt rugați să manifeste prudență sporită mâine, în contextul lucrărilor de mentenanță care vor opri funcționarea semafoarelor în mai multe intersecții importante din oraș.

Deja se întâmplă în Pitești

Foto: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

6 comentarii

  • roșu la față spune:

    Daca nu avem curent la semafor nu mai avem nici politie? Ca la manifestatia pentru salarii au putut sa stea afara in strada.

  • Nicolae Cucu spune:

    Dacă stau la dirijarea traficului în intersecții,agenții de la rutieră se consideră înjosiți.Cum să mai stea la vânătoare și să piardă astfel beneficiile pandelor in locurile obligatorii de trecere?!Cred că stimații agenți de la rutieră din provincie au și uitat cum este sa dirijezi și să îndrumi traficul din mijlocul unei intersecții.Si cred că dacă cumva ar avea proasta inspirație să treacă în intersecție ,mai mult ar reuși să încurce traficul.

  • Marian Daniel Stancu spune:

    …și dacă sunt agenți in intersecții, sunteți mulțumiți?
    Sau atunci o sa aveți motiv să-i înjurați? Fiți mai buni și înțelegători și atunci totul o sa meargă bine!

  • Ionescu Gheorghe spune:

    De ce mai politie rutiera si militie locala în acest oraș învechit dacă nu pot face nimic pentru fluidizarea traficului în acest oraș și asa sufocat din cauza incompetenței și corupției existente în administrația locala..
    Poate ne spune domnul primar sau domnul prefect, care este rolul acestor instituții?
    Acești paraziți stau la panda și imediat ce un cetățean plătitor de taxe și impozite a făcut cea mai mica greșeală este pe el sa ii ia banii oficial sau nu…
    Oare în ce oraș siin ce tara trăim…

  • Valentin spune:

    sunt haioși când ii vezi în grupuri …un echipaj de la circulație +un echipaj de la o secție de cartier!!! cat despre comunitari ….,sa-i vezi cum dorm în mașină, printe blocuri!!!

  • Andrei Gheorghe spune:

    Astfel de activități revine poliției locale, secția circulație. Dar aceștia sunt protejați și ocupați în același timp cu parcările de la blocuri dealtfel plătite. Cine sa dirijeze circulația? Sa se mai înființeze o structura sa dirijeze circulația în intersecții…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90