930 x122 grota rece

demisii

Demisii în lanț în spitale! E haos!

Demisii în lanț în spitale! E haos!

Citiți și: S-a aprobat! Salarii mai mari cu 20% pentru acești angajați

Doctorii din țara noastră își dau demisia din contractele suplimentare de gărzi, iar acest lucru va crea un haos în sistemul medical, arată Realitatea.net.

Peste 10% dintre doctori au semnat pentru acest lucru, iar de la 1 iulie iau în calcul declanșarea grevei generale din cauza salarizării.

Citiți și: Copilul tău face asta? Medicii trag un semnal de alarmă!

„În cadrul protestelor organizate de Federația „Solidaritatea Sanitară”, cca. 10% dintre medicii care efectuează gărzi suplimentare normei de bază au aderat deja la acțiunea Demisia din contractele de gărzi suplimentare (CIM-urile cu timp parțial, aferente gărzilor suplimentare normei de bază).

Demisii în lanț în spitale! E haos!

În această fază a protestului pentru toți medicii care semnează pentru participarea la această acțiune de pe platforma dedicată protestului în numele lor este transmisă către unitățile sanitare Înștiințarea privind intenția de a demisiona din contractele aferente gărzilor suplimentare.

În același timp, Înștiințarea privind intenția de a demisiona este transmisă, în mod individual, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Guvernului.

Forma de transmitere constituie în sine o modalitate de protest, instituțiile statului luând cunoștință de nemulțumirile legitime ale fiecăruia dintre acești profesioniști din Sănătate”, se arată într-un comunicat de presă a Federației „Solidaritatea Sanitară” din România.

Potrivit sursei citate, această formă de protest este îndreptată împotriva modalității în care este recompensată contribuția la asigurarea continuității serviciilor medicale în acest moment și în proiectul noii legi a salarizării, ea vizând totodată susținerea celorlalte revendicări ale federației.

Detalii, AICI – Medicii își dau DEMISIA din contractele suplimentare de gărzi: va fi HAOS în spitale! Angajații din Sănătate, la un pas de GREVA GENERALĂ

Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Ada spune:

    Fraților eu zic medicii să fie plătiți la cazurile salvate, să fie testați la sânge cunoștințelor în domeniu(sunt mulți
    intruși analfabeți) pentru jurământul depus legile să fie mai aspre, salariile cu sporuri sunt exorbitante!!! plătim CAS , CASS ,la oamenii de rând sunt sume supranaturale,dar pentru medici sunt nesemnificative, de unde să plătim sumele imense care se cer pentru viața unui semen…oare Hipocrate este doar un „nume” sau „Dumnezeu ” nu este același pentru toată omenirea???

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3