Donaris 930 x 122

demiteri

Demiteri la FC Argeș!

Demiteri la FC Argeș!

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

Răzvan Tunaru, managerul sportiv FC Argeș și Gabriel Alexe, organizatorul de competiții al echipei nu mai fac parte din clubul FC Argeș.

Decizia a fost luată în urma unei ședințe la care a luat parte conducerea clubului sportiv.

Citiți și: Pitești. Uluitor, ce se predă la o școală cu peste 1600 de elevi

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook FC Argeș, cu puțin timp în urmă:

,,În urma analizei realizate de conducerea clubului FC Argeș, s-au operat o serie de modificări în conducerea clubului.

S-a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu managerul sportiv Răzvan Tunaru.

Demiteri la FC Argeș!

Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale şi cu Gabriel Alexe, organizatorul de competiții al echipei.

Le urăm pe această cale mult succes în continuare!

Le transmitem suporterilor alb-violeți că în această perioadă se lucrează la o nouă organigramă, astfel că vor apărea și alte schimbări în structurile de conducere ale clubului nostru.”, se arată în comunicatul oficial de presă.

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Marius spune:

    Gata ați găsit doi fraieri care să răspundă de rezultatele echipei. Placați toți ăia mari împreună cu marele Gentea. Cum e posibil să plătești un antrenor de liga2 cu 12000€ pe lună și clauză de reziliere 200000€ sunteți normali la cap. Contracte la jucători de 7000-8000€ și suntem la retrogradare. Rusu 8000€ nu e posibil așa ceva. Oare unde se întorc banii ăștia. Aduce-ti oameni in conducere cu personalitate nu lingăi de la Primărie sau păcăliciul de Tudose care face și el pe Gigi Becali. Ați distrus centrul de copii cu Vișan șef de centru. Cheltuiți milioane de € și retrogradați în liga3 oare nu vă este frică

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90