Donaris 930 x 122

emag

Descoperă ce nu trebuie să îţi lipsească din geantă pe perioada verii

Descoperă ce nu trebuie să îţi lipsească din geantă pe perioada verii

Citiți și: 5 avantaje pe care ți le aduce o ladă frigorifică

Geanta este unul dintre cele mai cool şi utile accesorii. Aceasta te ajută nu doar să arăţi bine indiferent de anotimp, ci să şi ai mereu cu tine toate lucrurile de care ai nevoie, de la chei şi portofel şi până la telefon mobil.

Pe timpul verii, căldura excesivă poate fi o sursă de disconfort, de aceea este o idee bună să fii pregătită. Indiferent de cât de des sau rar ieşi din casa vara, fie ca o faci după-amiaza sau dimineaţă, la birou sau la shopping, este important să te adaptezi condiţiilor meteo.

Citiți și: Adidașii perfecți de primăvară pentru toate activitățile

Iată ce nu trebuie să îţi lipsească din geantă pe perioada verii:

Ochelarii de soare

Ochelarii de soare nu pot lipsi din geanta ta pe timpul verii. Ai nevoie de ochelari de soare atât pentru confort, cât şi pentru sănătatea zonei oculare. Razele UVA şi UVB nu afectează doar pielea, ci şi ochiul. De aceea, ai nevoie de o pereche de ochelari de soare cu lentile de calitate, pe care să îi ai mereu cu tine în geantă.

Poţi opta pentru ochelari de soare Ray Ban dacă îţi doreşti un look impecabil fără compromisuri când vine vorba de sănătate. Ray Ban este un brand cu reputaţie în realizarea de ochelari şi lentile.

Ca să ai mereu ochelarii de soare în geantă, ai nevoie şi de un toc rezistent, care să te ajute să îi păstrezi în cele mai bune condiţii şi să te bucuri de ei cât mai mult timp. Nu pune niciodată ochelarii de soare în geanta fără un toc de ochelari, deoarece rişti să-i zgârii sau să îi deteriorezi.

Şerveţelele umede

Atunci când vremea este super călduroasă, transpiri mai des şi este posibil să ai nevoie de un refresh chiar şi atunci când eşti pe drum. Începe cu zona mâinilor şi păstrează mereu cu tine în geantă un pachet de şerveţele umede sau un spray dezinfectant. În acest fel, îţi vei putea curăţa mâinile rapid şi eficient, chiar şi atunci când nu ai la îndemână apă şi săpun.

Apa termală

Apa termală este o soluţie minunată dacă vrei să îţi reîmprospătezi tenul său orice altă zonă a corpului pe parcursul verii. Aceasta are o mulţime de proprietăţi minunate pentru piele, de la conţinutul ridicat de minerale şi până la proprietăţi de calmare a pielii. Poţi păstra cu tine în geantă un flacon mini de apă termală, pe care să-l foloseşti oricând simţi nevoia.

Produsele de make-up

Machiajul nu rezistă la fel de bine pe timpul verii, în special atunci când afară este caniculă. Astfel, este o super idee să ai cu tine câteva produse make-up, pentru mici retuşuri. Nu este necesar să păstrezi în geantă o întreagă trusa de machiaj, ci mai degrabă concentrează-te pe acele produse esenţiale. Poţi opta pentru pudră, ruj şi corector, în varianta mini, în special dacă geanta ta nu este foarte încăpătoare.

Sticla cu apă

Hidratarea este un must în fiecare zi, cu atât mai mult pe timpul verii, atunci când temperaturile de afară sunt extrem de călduroase. Asigură-te că ai mereu cu tine în geantă o sticlă cu apă. Ai nevoie de apă pentru a avea grijă de santatatea ta, dar şi pentru a te răcori atunci când afară este foarte cald.

Crema cu SPF

Protecţia solară este esenţială zilnic, indiferent de anotimp, însă vara razele soarelui sunt mai puternice. Din acest motiv, reaplicarea SPF-ului devine importanta pe timpul verii, în special dacă petreci mult timp în aer liber. Păstrează cu tine în geantă o cremă, o pudră sau un stick cu SPF pentru a reaplica pe parcursul zilei.

Nu uita că o pudră sau un stick cu SPF pentru reaplicare nu înlocuiesc aplicarea unei creme în strat generos la finalul rutinei de skin care, înainte de a ieşi din casă.

Foloseşte lista de mai sus pentru a avea tot ce îţi trebuie în geantă pe parcursul verii, de la cremă sau stick SPF pentru reaplicare şi până la ochelari de soare sau şerveţele umede.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3