NOR CURIER 930X122

clădire monument istoric

Descoperirea unei vedete TV lângă Pitești

Descoperirea unei vedete TV lângă Pitești

Citiți și: O vedetă din România s-a mutat la țară, în apropiere de Pitești. Îi este alături și soția

La doar câțiva km de Pitești, în Ștefănești, vedeta TV Dan Negru a prezentat prin intermediul unui videoclip postat pe pagina personală de Facebook, un loc plin de încărcătură istorică, lăsat în paragină.

Monumentul istoric ,,Foișorul și pivnițele lui Constantin Brâncoveanu”, domnitorul care a avut una dintre cele mai lungi domnii ale Țării Românești (1688 – 1714), a ajuns sufocat de gunoaie și stă să se prăbușească.

Citiți și: A dat lovitura! Un bărbat a pus mâna pe o comoară

Descoperirea unei vedete TV lângă Pitești

Imaginea este dezolantă.

Monumentul ajuns ruină este situat în spatele unei stații de autobuz, lângă un coș de gunoi,  umbrit de un stâlp de electricitate și înconjurat de un morman de cauciucuri și gunoaie.

,,Ăsta e locul unde îl executăm din nou pe Brâncoveanu”, exclamă, cu regret, Dan Negru.

Sursă imagini: Facebook Dan Negru

Eco moto 555×222

Comentarii

8 comentarii

  • Ion ion spune:

    Cine sa faca ceva in Stefanesti?
    Primarul Velcea,cel mai slab primar din Jud Arges.

  • Eu tu și ea spune:

    Voi ce vreți sa fie în Stefanesti? Este comuna unde pământurile sunt împărțite și nu retrocedate com.unde cei de la cadastru nu știu sa citească o carte funciara unde o adeverinta de rol nu va fi niciodată în concordanta cu certificatul fiscal unde peste 70% din personalul primăriei nu își are rostul unde toți sunt amanți și amante ( doamne).

  • JosPSD..NE VEDEM LA ANU spune:

    Vâlcea aduce manelisti la zilele pseudooraselulu,dar sa asfalteze drumuri,,nu,se vaită ca nu are bani.Str.Coasta Câmpului nu a fost asfaltat,decât atunci când Văcăroiu a tăiat panglica,ca isi făcuse casa pe Valea Popii,și a asfaltate de la strasbourg Cavalerului, până la locul.Dar era răposatul Nicolescu, la cârma județului., sondarea bani și ordine,și nu misca nimeni in front cand dădea cu pumnu i masa.Acum,masina primăriei,un Logan roșu,staci pazeste
    gunoieri,dar sa ridice câinii maidanezi din zona,nu se deranjează nimeni.

  • Udroiu Adrian spune:

    Foarte bine Dane

  • Dumitru Frățică spune:

    Răspunsul trebuie să vină din partea locuitorilor acestei localități,nu pe Velcea care,are grijă doar de propriile buzunare și protecția apropiaților trebuie să votați, găsiți o persoană demnă de pe urma căreia a rămas ceva pe unde a trecut!

  • Melania Lupu spune:

    Regretatul Domn Nicolescu a fost o mana de fier într-o mănușă de catifea grena! Mare păcat că s-a stins așa o capacitate pentru noi toți!

  • Ghenescu Liviu spune:

    No comment,,,,,,, bani să iasă din orice afacere…. Consilierii sînt slabi,,se apleacă cum le dictează primarul. Asa e în tot județul Argeș.

  • Costel spune:

    Comuna stefanesti printre cele mai prost conduse sin tot Argeșul. O pot pune liniștit lângă comunele Cocu, Uda si Cuca.
    Singurul avantaj, e lipita de Pitești și vrei nu vrei trebuie sa suga seva de undeva.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90