930 x122 grota rece

certificate covid false

Despre cei care își fac certificate COVID false: „Toţi vor ajunge în puşcărie”

Până acum, potrivit ministrului Afacerilor Interne, foarte mulți români apelează la certificate de vaccinare false.

Citiți și: Argeş: Dosar penal pentru un bărbat care a folosit certificatul verde al altei persoane

Din această cauză 362 de dosare penale sunt în lucru, în timp ce 850 de persoane sunt cercetate pentru teste PCR false, pentru certificate COVID false, dar și pentru adeverinţe de vaccinare false, potrivit aceleiași surse.

În acest context, în care această practică ia amploare, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode avertizează că atât persoanele care facilitează obţinerea de certificate false COVID-19, dar şi cei care beneficiază de aceste documente „vor ajunge în puşcărie„.

Le transmit tuturor, atât celor care facilitează obţinerea acestor document false, cât şi celor care cred că beneficiază de aceste certificate false, de aceste adeverinţe false: toţi vor ajunge în puşcărie”, avertizează Lucian Bode.

Ministrul crede că, o astfel de pedeapsă o să scadă ”apetitul” românilor pentru această practică, astfel încât ea va dispărea.

Este inadmisibil să îţi baţi joc de cei din jurul tău fraudând legea şi apelând la astfel de practici. Sunt oameni care sunt reţinuţi, sunt oameni care sunt cercetaţi sub control judiciar, dar sunt convins că apetitul pentru o astfel de practică va scădea în momentul în care vor veni şi condamnări”, a mai precizat Bode.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Satan spune:

    “Este inadmisibil sa iti bati joc de cei din jurul tau fraudand legea”- Parlamentari 2021 :))))
    Nici eu in iad nu zic asa pe fata dracusorilor.

  • Marius spune:

    În câțiva ani de zile o sa l vedem și pe Bode la pușcărie pentru vaccin experiment! Experimentul Pitești la scară mondiala!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA