NOR CURIER 930X122

accident mortal

Destin tragic! O familie întreagă a pierit într-un grav accident rutier!

O familie din Spania a pierit într-un accident rutier cumplit produs la noi în țară.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

Evenimentul tragic s-a produs duminică, 4 decembrie, pe DN1, în apropiere de Sibiu.

Cei patru membrii ai familiei se aflau în vacanță în România. Aceștia închiriaseră o maşină şi se îndreptau spre Sibiu, în momentul când pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Bradu au fost izbiţi în plin de un alt autoturism, notează Antena 3.

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

Șoferul vinovat, un gorjean de 63 de ani, a intrat într-o depăşire neregulamentară, peste marcajul longitudinal continuu şi a ajuns pe contrasens unde a lovit frontal autoturismul în care se afla familia de spanioli.

Din impact, maşina acestora a fost proiectată într-un alt autoturism care circula în spate, potrivit sursei citate.

Tatăl de 67 de ani, mama de 55 de ani și prima fiică de 21 de ani au murit pe loc. Mezina familiei, în vârstă de 15 ani, a fost internată în comă câteva zile, apoi s-a stins din viață.

Conform Antena 3, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a anunțat, astăzi, că mai multe echipe de medici din România, Germania și Elveția au participat, la o prelevare de organe de la fata în vârstă de 15 ani. Acum, inima ei va bate în pieptul altei persoane.

Sursă foto: Observator

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90