930X122 MAIA

andrei prepeliță

Destinație surpriză pentru Prepeliță!

Destinație surpriză pentru Prepeliță!

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, a oferit astăzi, la palatul său din Aleea Alexandru, detalii despre situația clubului. Antrenorul piteștean Nicolae Dică a decis să demisioneze în această dimineață și un alt piteștean i-ar putea lua locul, conform gsp.ro.

Becali a numit doi posibili înlocuitori ai lui Dică: Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță, fost antrenor al FC Argeș.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

„Îmi pare rău de Croitoru, că s-a dus (n.r. a semnat cu FC Argeș). Îmi plăcea de el. Mai sunt Prepeliță, Poenaru. Ce mi-a plăcut cel mai mult la Croitoru e că a recunoscut că el e vinovat. Bărbăție! Dacă echipa nu joacă nimic și ai crema fotbalului din România, tu ești vinovatul!

Zenga? Nu. Va veni antrenor român.

Nu mă mai grăbesc. Poate peste 3, 4, 5 zile. Poenaru? Da, am vorbit. Vom vedea, nu vreau să spun. E posibil Poenaru, posibil Prepeliță, vedem cu cine ne înțelegem”, a precizat Becali pentru reporterii prezenți la palat.

Poenaru a rămas liber de contract chiar astăzi, după ce a demisionat de la cârma celor de la UTA. Și Andrei Prepeliță este disponibil, după ce a fost înlăturat de la FC Argeș, care l-a angajat chiar pe Croitoru, antrenorul regretat de Becali.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA