930×122 CUMPANA 5

andrei prepeliță

Destinație surpriză pentru Prepeliță!

Destinație surpriză pentru Prepeliță!

Citiți și: Vestea care schimbă tot despre FC Argeș! Ce se întâmplă de fapt!

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, a oferit astăzi, la palatul său din Aleea Alexandru, detalii despre situația clubului. Antrenorul piteștean Nicolae Dică a decis să demisioneze în această dimineață și un alt piteștean i-ar putea lua locul, conform gsp.ro.

Becali a numit doi posibili înlocuitori ai lui Dică: Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță, fost antrenor al FC Argeș.

Citiți și: Emoții și încordare în Piața Primăriei

„Îmi pare rău de Croitoru, că s-a dus (n.r. a semnat cu FC Argeș). Îmi plăcea de el. Mai sunt Prepeliță, Poenaru. Ce mi-a plăcut cel mai mult la Croitoru e că a recunoscut că el e vinovat. Bărbăție! Dacă echipa nu joacă nimic și ai crema fotbalului din România, tu ești vinovatul!

Zenga? Nu. Va veni antrenor român.

Nu mă mai grăbesc. Poate peste 3, 4, 5 zile. Poenaru? Da, am vorbit. Vom vedea, nu vreau să spun. E posibil Poenaru, posibil Prepeliță, vedem cu cine ne înțelegem”, a precizat Becali pentru reporterii prezenți la palat.

Poenaru a rămas liber de contract chiar astăzi, după ce a demisionat de la cârma celor de la UTA. Și Andrei Prepeliță este disponibil, după ce a fost înlăturat de la FC Argeș, care l-a angajat chiar pe Croitoru, antrenorul regretat de Becali.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90