930×122 CAPRA 5

robin williams

DETALII CUTREMURĂTOARE ÎN CAZUL MORŢII CELEBRULUI ACTOR ROBIN WILLIAMS!

După o anchetă preliminară, autorităţile au declarat că actorul s-a sinucis folosindu-se de o curea şi un scaun, după ce ar fi încercat să-şi taie venele de la încheietura mâinii cu un briceag.

Citiți și: ROBIN WILLIAMS A MURIT. ACTORUL AMERICAN S-A SINUCIS!

Starul a fost găsit de asistentul său spânzurat cu o curea pe care o prinsese în tocul uşii dormitorului. De asemenea, la mâna stânga avea mai multe răni, iar briceagul cu sânge pe el era aruncat pe jos. Deocamdată nu s-a analizat sângele de pe lama cuţitului, dar pare evident că el aparţine actorului.

Autorităţile nu pot spune încă dacă Robin a lăsat sau nu vreun bilet de adio şi nici dacă acesta consumase droguri sau alcool înainte de a-şi pune capăt zilelor.

Robin Williams, unul dintre cei mai mari actori și comedieni de la Hollywood, a fost găsit mort în casa sa din orașul Tiburon, California. Din primele informații a reieşit că starul a murit prin asfixiere. Actorul a avut probleme cu drogurile si depresia de care suferea in ultima vreme.

SURSA: LIBERTATEA

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90