New Profesional Consult 930 x 122

femei spionate

Deviații periculoase! Femei spionate la baie de soțul unei patroane de clinică

Deviații periculoase! Femei spionate la baie de soțul unei patroane de clinică.

Incident de-a dreptul șocant în București, acum câteva zile. Mai multe femei au fost spionate în baia unei clinici private, după ce un bărbat ar fi montat mai multe camere video în odorizante, conform observatornews.ro.

Bărbatul, care ar fi soțul uneia dintre administratorele acestei clinici, a fost reținut de anchetatori pentru 24 de ore. Bărbatul ar fi montat camere în toaleta femeilor, disimulate în odorizante. Una dintre camere era montată lângă o cadă, iar alta era lângă vasul de toaleta.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale Sector 2 au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județul Prahova, pentru depistarea unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de violarea vieții private.

CE TRANSMIT POLIȚIȘTII:

„În fapt, acesta ar fi montat dispozitive electronice audio-video, în interiorul unei clinici medicale, din Sectorul 2. Bărbatul a fost condus la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea vieții private, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”

Toată știrea, AICI – Femei spionate în baia unei clinici din București. Camerele erau puse în odorizante așezate lângă toaletă, cât și imaginile VIDEO de la reținerea dereglatului sexual.

Despre comportamentul sexual deviant puteți găsi detalii, AICI – Comportamentul sexual deviant

Sursă: observatornews.ro, sursă foto: gândul.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3