930 x122 grota rece

dosar cu șină

Devine interzis în România! Se dă lege

Dosarul cu șină va deveni în curând istorie.

Citiți și: Schimbări importante. Ce se întâmplă la înscrierea în școli, grădinițe sau facultăți

Interdicţia instituţiilor publice din România de a solicita dosar cu şină sau orice alt obiect de papetărie în vederea furnizării unui serviciu public va intra în vigoare în viitorul apropiat.

Proiectul de lege ce vizează aceste schimbări urmează să intre la votul final din plenul Camerei Deputaților, for decizional în acest caz, notează Capital.ro.

Prevederile proiectului de lege se aplică şi în cazul depunerii actelor necesare pentru participarea la concursurile pentru ocuparea unei funcţii publice, precum şi în cazul depunerii actelor necesare pentru participarea la procedurile de achiziţii publice. ​

De asemenea, ​instituţiile publice nu pot percepe nici taxe suplimentare pentru acoperirea costurilor articolelor menţionate, arată un comunicat.

Prin adoptarea acestei legi se va face un nou pas pentru digitalizarea serviciilor de bază ale administraţiei, precizează deputaţii într-un comunicat oficial.

Foto descriptiv

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90