930 x122 grota rece

Arges

Dezamăgire mare în Argeș!

Dezamăgire mare în Argeș!

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Cei mai mulți turiști care ne vizitează preferă fie Capitala, fie Clujul, Constanța ori Valea Prahovei, potrivit datelor transmise de INS.

Conform datelor statistice, Argeșul se află de abia pe locul 16 la nivel național din punct de vedere al turiștilor înregistrați.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Dezamăgire mare în Argeș!

De abia puțin sub 190.000 de turiști au ajuns pe plaiuri argeșene în primele șase luni ale anului în curs.

La polul opus, câteva județe abia adună firimiturile care rămân pe masa turismului românesc.

Cei mai puțini turiști au fost înregistrați în județe precum Ialomița, Giurgiu ori Călărași.

Detalii, AICI.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

10 comentarii

  • Brg spune:

    Normal pentru ca avem cea mai proasta infrastructura în Argeș

  • Cristian spune:

    Cate limitări de viteză 30 km sunt din Pitești până la Câmpulung ?

  • BADEA GHEORGHE spune:

    Adevărat asta datorita faptului ca avem cele mai proaste drumuri din România… Un Transfăgărășan cârpit din loc în loc fără parapeti de siguranță în locurile periculoase, drumurile sper Brașov varza și cel sper Râmnicu Vâlcea la fel.. felicitări CJ să fiți de…….!!

  • Argeșanul spune:

    Credeți că numai Transfăgărășan este Argeș? Ce mai avem ca obiective turistice demne de luat în seamă? Pensiunile 90% nu cotizează unde trebuie, Orașele mai mici sunt scindate politic la nivelul consilierilor și de aici există un prim răspuns la starea infrastructurii din județ. Terminăm în scurt timp anul 2023 și noi am rămas tot în trecutul deplorabil.

  • Cristi spune:

    Argesul cred că are cea mai proasta rețea de drumuri din Romania și va rog să mă credeți că am fost toată țara.Comunele nu au trotuare nu au coșuri de gunoi etc … Cred că CJ Arges nu a auzit de proiecte europene , de PNRR trăiesc în alt secol !!! Și mai vor turiști !Vin o data rup mașina și pa pa deci în curând ultimul loc

  • Andru spune:

    Șoseaua între Rm. Vâlcea și Câmpulung Muscel, mizerabilă. Spre biserica Colții de Piatra, catastrofală. C. J. Argeș își bate joc de oameni, în special de cei care plătesc rovinieta.

  • Busuioc Mircea spune:

    Eu sunt din clung; de la rev incoace – toate fondurile de dezv / intretinere infrastr – sunt gestionate de pitesti! Autorit din pitesti sifoneaza cam toate fondurile judetului in favoarea sa! Vezi drumurile pitesti – clung, clung – curtea de arges – r valcea, clung – brasov (alternativa peisagistica la transfagarasan), toate sunt praf. Nu exista nici o preocupare pt accesul clungului la autostrada pit- c de arges-r valcea-sibiu!!!??? Aceste drumuri ar crea conditiile strict necesare pt dezv tirismului si a judetului! Nu inteleg ce fac autoritatile din guvern, din min turismului….

  • Radulescu Dan spune:

    TOT CE S A SCRIS AICI PDRFECT ADEVARAT MULTUMIM PREFECTURII CJ UAT URILOR CARE SUNT ADEVARATE FEUDE.CIOLACU ESTI CURIOS SA VEZI GRADELE DE RUDENIE DIN ACESTE INSTITUTII ALE STATULUI???

  • Mădălin spune:

    Lăsând la o parte infrastructura, nu suntem promovați…. Un mic exemplu ar fi Wikipedia unde Muzeul Golești sau Vila Florica nici nu exista pe pagină ca obiective turistice. Să nu vb doar politic dar și gradul de civilizație ne dă înapoi…. Mizerie peste tot, centrul orașului nostru prost iluminat, biblioteca zace în întuneric dar avem reclamă mare MSS lângă prefectură… Etc….

  • Amirs spune:

    Super adevar ce s-a mentionat,dar de cate ori au fost proteste în tara pitestenii erau în baruri,treceau pe lângă cineva care era live pe fb,nici nu erau curioși ce vorbeau cei in cauza.Din auzite sunteti cu fesenistii,pai ce mai vreți aveti ce va servesc 🦜.Luați exp de la d-na Primat de la Campul Lung.Succes,implicarea civica lipseste total,asfel nenorocitii ne vin de hac.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90