New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural pitești

Dezbatere inedită la Centrul Cultural Pitești: Invitat celebru

Dezbatere inedită la Centrul Cultural Pitești: Invitat celebru

Citiți și: Pitești. Spectacol absolut în Piața Primăriei!

Într-o atmosferă culturală, Centrul Cultural a găzduit astăzi un eveniment de excepție sub tema „Frumusețea va salva lumea”.

Tema propusă face parte din cadrul proiectului sub genericul „Invitați la Cafeneaua literară”, coordonat de poetul Virgil Diaconu, directorul revistei de cultură ,,Cafeneaua Literară”.

Citiți și: Piteștenii, total uluiți! 500 de dansatori au strălucit într-o competiție spectaculoasă

Evenimentul a fost plin de discursuri inspiratoare și dezbateri captivante.

Întâlnirea a avut loc în Sala Ars Nova a Casei Cărții, la ora 12.00.

Invitata specială a acestei ediții a fost Aura Christi, poet, romancier și eseist român, dar și redactorul-șef al revistei de cultură „Contemporanul”.

Dialogul s-a axat pe rolul frumuseții în lumea contemporană și pe puterea acesteia de a inspira și transforma societatea.

Evenimentul a abordat modul în care frumusețea se reflectă în artă și literatură și cum aceasta poate influența percepția publicului asupra lumii.

Dezbatere inedită la Centrul Cultural Pitești: Invitat celebru

Participanții au avut ocazia să exploreze diverse interpretări ale frumuseții și să discute despre impactul acesteia asupra culturii moderne.

Citește și: Așa ceva nu s-a mai pomenit în Poliție

De asemenea, au fost abordate teme legate de estetică, valoare și semnificația profundă a frumuseții în contextul social și politic actual.

Citește și: Nu mai scapă nimeni!

Evenimentul „Invitați la Cafeneaua literară” a reprezenat oportunitate unică pentru iubitorii de cultură și literatură să se întâlnească și să participe la o conversație stimulativă, într-un cadru care încurajează reflecția și aprecierea artei.

Întâlnirea a fost îmbogățită de prezența Aurei Christi, o figură proeminentă în peisajul cultural românesc.

Foto articol: ideeaeuropeana.ro

Foto principal: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3