NOR CURIER 930X122

Coral

DEZINSECȚIE ÎN PITEȘTI

În perioada 17-19 iunie în Piteşti va avea loc o acțiune de dezinsecţie în parcuri și spaţii verzi și pe străzi, maluri şi lucii de apă de pe domeniul public.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Acțiunea se va desfăşura simultan în toate cartierele, urmând să fie folosite substanţele Detral Super, Biopren 50 LML şi Flubex Flow 7 EC. În caz de vreme rea, acțiunea va fi mutată într-o altă perioadă. Apicultorii sunt rugaţi ca în zilele respective să îşi protejeze familiile de albine.

Precizăm că acțiunea va fi derulată de Coral Impex SRL, societate care mai are doar în acest an contract cu municipalitatea. Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului, a anunțat astăzi că ia în calcul ca de la anul serviciile de dezinsecție să fie prestate cu oameni şi utilaje ale administraţiei locale.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3