Donaris 930 x 122

Monica birladeanu

Dezvăluire spectaculoasă: Cea mai frumoasă româncă în brațele unui argeșean celebru

Dezvăluire spectaculoasă: Cea mai frumoasă româncă în brațele unui argeșean celebru

Citiți și: Medicul militar argeșean Valeriu Gheorghiță a trecut la comanda Spitalului SRI!

Apariție surprinzătoare și confirmare de cuplu

Recent, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, cunoscutul medic și director al spitalului SRI, au atras atenția publicului prin apariția lor la premiera filmului „Libertate” la Sala Palatului.

Această prezență a marcat confirmarea oficială a relației lor, după luni de speculații și zvonuri.

Citiți și: Video: Şeful campaniei de vaccinare şi-a imunizat verişoara

O relație sub lupă

Cuplul a fost surprins cu câteva luni în urmă în Bulgaria, într-un jacuzzi, declanșând un vârtej de zvonuri.

Actrița și medicul au optat inițial pentru discreție, dar Monica Bîrlădeanu a decis să clarifice situația. Printr-o postare pe Instagram, ea a confirmat că are o relație cu un bărbat „ABSOLUT NECĂSĂTORIT”, demontând astfel zvonurile despre un posibil mariaj.

Viața personală departată de ochii publicului

Deși nu și-a ascuns relația, Bîrlădeanu a subliniat dorința de a-și păstra viața amoroasă departe de ochii publicului: „Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală.”

Monica Bîrlădeanu: O actriță cu principii ferme

Actrița, cunoscută pentru rolurile sale de succes și prezența carismatică, demonstrează astfel un echilibru între viața personală și cea profesională. Mesajul său clarificator arată o poziție fermă față de speculațiile media.

În timp ce Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii curioși, apariția lor publică împreună este un semn al seriozității și angajamentului reciproc. Cuplul reprezintă o combinație intrigantă între lumea medicală și cea artistică, unind două personalități marcante din România contemporană.

Dezvăluire spectaculoasă: Cea mai frumoasă româncă în brațele unui argeșean celebru

Valeriu Gheorghiță s-a născut în anul 1982, în localitatea argeșeană, Izvoru. Acesta a absolvit colegiul piteștean, Nava Amiral a învățământului argeșean – „Ion C. Brătianu”, în anul 2000.

Acesta s-a făcut cunoscut în pandemia de Covid-19 pentru ieșirile publice pe care le avea des, în calitate de președintele al Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 CNCAV. Gherghiță este medic primar Boli Infecțioase.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90