930×122 CUMPANA 5

bătaie elevi

Directorul liceului, despre bătaia elevilor: „Nu este rangă, este stinghie”

Așa cum v-am spus anterior, ePitești a luat legătura cu directoarea Liceul Tehnologic din Mioveni, Mărgărit Ileana, pentru un punct de vedere oficial cu privire la bătaia care a avut loc ieri în unitatea de învățământ.

Citiți și: Argeș. 3 tineri reținuți în această seară de polițiști! Aceștia s-au bătut la liceu

Subiectul pe larg, AICI: Argeș. Exclusiv: Bătaie șocantă între elevi, la liceu!

„A fost o altercație între copii. Am rezolvat-o la nivelul școlii. Am luat declarații de la copii, au venit părinții la școală și mâine este chemat și domnul agent de la Poliția Mioveni care se ocupă de școala noastră, pentru o întâlnire cu copiii.

Filmarea nu am văzut-o. Am aflat de bătaie în momentul în care am ajuns la școală, erau copiii la mine în birou. Colegii mei și doamna director adjunct au fost acolo.

Bătaia a fost pornită de la o îmbrânceală în autobuz. Ei asta mi-au declarat. Este vorba despre elevi din clasa a IX-a profesional.

Faptul că au avut acest act de agresiune la școală vă dați seama că nu este normal. Ce se vede în imagini nu este o rangă, este stinghie, o bucată subțire de lemn de pe marginea lambriului”, a declarat Mărgărit Ileana, directoarea Liceul Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni, pentru ePitești.ro.

Întrebată de reporter dacă a anunțat acest eveniment la Inspectorat, directoarea a declarat că deocamdată nu a făcut acest lucru, dar că va anunța.

Vă reamintim că, imediat după publicarea articolului pe site-ul nostru, Poliția Argeș s-a autosesizat și efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință.

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Poate vede si nenea Klauss…
    România educata… un mare fâs .

New Profesional Consult 570×90