930×122 CAPRA 5

profesional new consult

DOAR DOUĂ LOCURI RĂMASE PENTRU CURSUL DE FOTOGRAFIE ORGANIZAT ȊN PITEŞTI

INVESTEȘTE în TINE! Nu rata înscrierea și ocupă unul dintre ULTIMELE DOUĂ LOCURI rămase pentru cursul de FOTOGRAFIE, desfãşurat în Piteşți, curs organizat de Profesional New Consult, ce se adreseazã tuturor celor care doresc înceapă o carieră în domeniu, dar și  iubitorilor de frumos, pasionați de această artă. Învață regulile de baza și experimentează, dezvoltați tehnica, surprinde cadrul perfect, apasă butonul și declanșează emoții, înscrie-te la curs!

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul de Fotografie organizat de Profesional New Consult este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, astfel după absolvire vei obține o diploma acreditată, cu care vei putea profesa  fotograf atât la nivel național, cât și internațional.

 

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

 

De asemenea, cursul se adresează celor care doresc sã îşi îmbunãtãţeascã performanţele fotografice şi sã surprindã imaginile perfecte în timpul liber, în vacanţe, cu ocazia diferitelor evenimente din viaţă, dar şi celor care doresc sa se inițieze în acest domeniu.

Componenta principalã a cursului este cea practicã, acesta desfãşurându-se atât în sala de curs, dar şi în naturã, în aer liber, fiind abordatã atât fotografia de interior, cât şi fotografia de exterior, peisajul și portretul.

 

 

Dacã doriţi sã cunoaşteţi tainele fotografiei şi sã obţineţi o diplomã acreditatã, soluţia o reprezintã cursul de fotografie organizat în Piteşti. Cursul este susţinut de un fotograf formator cu experienţã în domeniu. Preţul cursului poate fi achitat si in rate.

Pentru detalii despre cursul de Fotografie vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia situat ȋn Piteşti, aflat la urmãtoarea locaţie: Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

  • Mobil: 0740.250.290; 0784.333.777, 0758.490.490
  • e-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro,
  • web: www.profesionalnewconsult.ro

De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare, cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3