EcoMoto 930×122

elevi

Doar trei zile de școală! Elevii și cadrele didactice intră în „libere”

Doar trei zile de școală! Elevii și cadrele didactice intră în „libere”

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Elevii și profesorii încep luni, 27 noiembrie, cea mai scurtă săptămână de școală din acest an școlar.

Este vorba de doar trei zile. Aceștia vor merge la cursuri până miercuri inclusiv, urmând ca joi, 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, și vineri, 1 decembrie, de Ziua Națională, să rămână acasă.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

Sunt zile nelucrătoare prin Codul Muncii, potrivit edupedu.ro.

Doar trei zile de școală! Elevii și cadrele didactice intră în „libere”

Însă, sunt județe unde luni nu se învață din cauza vremii. Constanța, Tulcea sau Brăila sunt în această situație. În aceste cazuri, copiii și cadrele didactice vor merge la cursuri doar două zile în această săptămână.

Următoarea vacanță este cea de Crăciun și începe pe 22 decembrie. Cu alte cuvinte, de luni, 4 decembrie, când se întorc la școală după cele două zile libere legale și weekendul 2-3 decembrie, elevii și profesorii mai au 3 săptămâni de cursuri. În aceeași zi, vineri, 22 decembrie, se termină și modulul 2 din anul școlar curent,

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3