930×122 CAPRA 5

Frătoaica

Doctora Mărtău despre medicul Frătoaica: „De acum înainte nu-l vom mai vedea pe Bebe!”

Doctora Mărtău despre medicul Frătoaica: „De acum înainte nu-l vom mai vedea pe Bebe!”

Citiți și: Pitești. Ultimul drum al medicului Frătoaica. Imaginile suferinței

Mesaj de ultim moment al doctorei Alina Mărtau cu privire la moartea colegului său, medicul, Gheorghe Frătoaica:

„Doliul întunericului a acoperit prea devreme familia doctorului Gheorghe Fratoaica.

De acum înainte nu-l vom mai vedea pe Bebe (cum ii spuneam) decât prin fereastra amintirilor.

Citiți și: LECȚII DE PRIM AJUTOR LA PRIMĂRIA MIOVENI

A părăsit sistemul medical cu discreție, după o lupta dusă cu mult curaj cu destinul nemilos al ultimilor ani. A fost medicul care a onorat urgența, mergând până la extreme pentru a-și salva pacienții .

A vindecat mii de persoane, a trăit la maxim momentele când viața bolnavilor era pusă la îndoiala și el știa că poate să răzbească, a dat dovadă de profesionalism, așa cum numai un medic își poate arata harul în cariera sa .

Rămas bun, Bebe !

Sincere condoleanțe familiei !

Eco moto 555×222

Comentarii

12 comentarii

  • Pavel spune:

    Dumnezeu sa l ierte !

  • Alina spune:

    Oare nu va e rusine sa sfidati in halul asta oamenii? pe familiile pacientilor care nu au supravietuit nepasarii lui?? Tatal meu a murit dupa 8 ore de asteptare cu AVC, altul.tipa pe la poarta spitalului disperat ca mama lui asteapta cu infarct de ore intregi si nu o baga nimeni in seama..

    Spitalul mortii, vestit in toata tara cu medici care cred ca au terminat ASE nu Medicina. Cata sfidare si nerusinare!

  • Camelia spune:

    O adevărată valoare a sistemului medical din Arges,

  • Camelia spune:

    O adevărată valoare a sistemului medical din Arges.
    Sincere condoleanțe familiei!

  • Dobrescu Aurelian spune:

    Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihnească în pace !

  • Jimi spune:

    Niciodata valoare. A fost un nemernic de doctor.

  • Ioana spune:

    Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!!! Dar din păcate are de „plătit” pt. atâta suferință cauzată majoritatea pacienților pe care i-a abandonat și din păcate nu mai sunt printre noi. Această veste, mie mi-a trezit o mare suferință cauzată mamei mele, care era mobilizată la pat și lipsită de ajutor. Medicii, se spune că sunt mâna Domnului pe pământ. D.lui nu a fost, a făcut bani din această meserie și atât…Dumnezeu să-l ierte!!!

  • Costel andrei spune:

    un nemernic ..mai are de plătit

  • Loredana Neagu spune:

    Dumnezeu să-l ierte ! Condoleante familiei,dar d-ul doctor își făcea meseria superficial. Îți vb de sus și nu stătea prea mult la discuții ceva de genul tot timpul era deranjat.Pacat de vârsta dânsului!🙏

  • Monica Suslanescu spune:

    Dumnezeu sa-l ierte! Privegherea lui in zilele sfinte de Pogorarea Sfântului Duh si Sfanta Treime arată că dl doctor a fost iertat in cer. Iertati-l si cei ce-l denigrati ca sa fiti si dvs iertati. Drum lin spre cer dl doctor. Suslanescu Monica.

  • Alecse spune:

    Dacă ai fi mers la el în privat , nu în spital ,ai fi fost norocos , te scotea! În spital oboseala și stresul te fac uneori superficial ! plusuri și minusuri , ca la orice om !

  • Ana spune:

    Eu era sa mor din cauza lui in urma cu câțiva anișori, M-a dus ambulantă intr-o stare fff rea și l-am deranjat ca am ajuns asa ( femeie la 38 de ani) cu doi copii lăsați singuri in casa, a zis ca el pleacă sa mănânce, ca ce dracu mai caut si eu acolo, de parca ma dusesem de drag 🙈🥹, mda Dzeu sa-L ierte!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3