930×122 CAPRA 5

cătălin cîrstoveanu

    Doctorul Cătălin Cîrstoveanu, originar din Pitești, erou pentru un bebeluș de 14 zile

    Doctorul Cătălin Cîrstoveanu, originar din Pitești, erou pentru un bebeluș de 14 zile

    Citiți și: DOCTORUL CÎRSTOVEANU, „ÎNGERUL COPIILOR”, SPRIJIN PENTRU NOUL SPITAL DIN MIOVENI

    Zilele trecute, un bebeluș de doar 14 zile, cu o malformație cardiacă, a fost transportat în Italia pentru o operație salvatoare.

    Micuța Ilinca a fost transportată în străinătate cu ajutorul Asociației Blondie. 

    „Ieri zborul 53. Cu Ilinca.
    Ilinca are astăzi 14 zile și cord hipoplazic – adică jumătate de inimă nedezvoltată. Ieri a ajuns la San Donato, clinica din Milano care îi promite să o trimită acasă roz.”, este mesajul transmis de Asociața Blondie. 

    Zborul a fost asistat medical de doctorul Cătălin Cîrstoveanu și echipa sa. Medicul Cătălin Cîrstoveanu este șeful secției de Terapie Intensivă nou-născuți de la Spitalul Marie Curie din București și este originar din Pitești.

    Această misiune nu este singura de acest fel din cariera medicului piteștean. De-a lungul anilor a transportat copii cardiaci în străinătate, ca să îi salveze. În România, inimile a zeci de copii bat datorită lui.

    Citește mai mult despre această intervenție: AICI

    Sursă foto: Asociația Blondie

     

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3