930×122 CAPRA 5

accident

DOI ARGEŞENI AU MURIT ÎN ACCIDENT ÎN SPANIA

Doi argeşeni, ambii din satul Gorganu din comuna Călineşti, au murit într-un grav accident de circulaţie produs în Spania.

Citiți și: Accidentele grave continuă, în Argeș! Un ATV și două mașini implicate!

Potrivit șefului Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș, Cristian Soare, a fost vorba de un accident de muncă, drept pentru care instituţia pe care o conduce a demarat o anchetă.

„Accidentul s-a produs pe 13 noiembrie, la ora 19:30, ora României, pe drumul naţional A1, la kilometrul 265, în oraşul Santa Olalla de Bureba. Au fost implicate cinci maşini, dintre care trei TIR-uri.

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

O furgonetă aparţinând firmei SC Mars Ana Trans 2008 SRL, cu sediul în Piteşti, a fost prinsă între două TIR-uri şi distrusă aproape în întregime. Unul dintre şoferi, Cătălin Nasta, de 22 de ani, necăsătorit, a murit pe loc. Al doilea, Ştefăniţă Gherghinel, de 26 de ani, tot necăsătorit, a decedat a doua zi la un spital din oraşul Burgos. ITM Argeş a început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.”, precizează Cristian Soare pentru ePitești. (Foto Arhivă: trafictube.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90