NOR CURIER 930X122

Arges

DOI CAI AU CĂZUT ÎNTR-UN CANAL

Echipajele SMURD din Argeş au intervenit ieri la 42 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La 6 dintre ele s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

De exemplu, un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit pe autostrada Pitești-București. Pe marginea drumului a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 67 de ani. Manevrele de resuscitare nu au mai fost necesare.

Pe de altă parte, aseară, în jurul orei 23:20, un echipaj cu o autospecială de la Garda de Intervenţie nr. 2 din Topoloveni a intervenit în comuna Călineşti pentru salvarea a doi cai căzuți într-un canal cu o adâncime de aproximativ 2 metri. Animalele au fost salvate de pompieri şi înapoiate proprietarilor. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș, care furnizează informația, nu precizează în ce împrejurări s-a produs incidentul.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3