930×122 CAPRA 5

Centrul de prevenire evaluare și cosiliere antidrog argeș

Doi deținuți au ajuns azi într-un important colegiu din Pitești!

Astăzi, Centrul de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș, în parteneriat cu Penitenciarul Mioveni, a desfășurat o activitate de informare, prevenire și conștientizare a efectelor și consecințelor consumului de droguri la Colegiul Național ”Al. Odobescu” din Pitești.

Citiți și: Argeș. Nu se poate așa ceva! Copil de 14 ani drogat

La activitate au participat 170 de elevi și 20 de profesori.

„În vederea conștientizării elevilor despre riscurile consumului și traficului de droguri, la această activitate au participat și 2 persoane private de libertate, condamnate pentru infracțiuni la Legea 143/2000 (n.r. privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), care și-au expus propria experiență de viață sub coordonarea și îndrumarea psihologului din cadrul Penitenciarului Mioveni.

Activitatea preventivă a fost organizată în baza Planului local de acțiune în domeniul drogurilor la nivelul județului Argeș, pentru perioada 2022-2026”, Centrul de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90