930×122 CAPRA 5

accident mortal

Doi oameni au murit într-un accident pe autostrada Pitești – București

În această dimineață, un accident mortal s-a petrecut pe Autostrada A1, pe sensul dinspre Pitești către București, la km 26, în localitatea Poenari.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

O autoutilitară a intrat în coliziune cu două autoturisme oprite pe banda de urgență.

Primul autoturism a oprit pe banda de urgență din cauza unei probleme medicale a unui pasager, care ar fi suferit o criză de epilepsie. Un alt șofer, participant la trafic, a oprit în spatele acestuia pentru a da o mână de ajutor.

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

În tot acest timp, o autoutilitară care circula cu viteză a lovit din plin cele două autoturisme.

Conform ISU Giurgiu, în urma impactului două persoane au murit și alte patru au fost rănite. Una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, „circulația a fost reluată pe banda a doua la kilometrul 26 al Autostrăzii A1 pe sensul dinspre Pitești către București, în zona localității Poenari, județul Giurgiu”.

La puțin timp după accidentul mortal, un altul s-a petrecut la doar câțiva metri distanță. Conform G4Media.ro, o cisternă GPL a intrat pe contrasens și a rupt despărțitoarele de metal.

Șoferul cisternei ar fi pierdut controlul direcției de mers în urma exploziei unei anvelope.

Din fericire, în acest caz nu au fost înregistrate victime.

Sursă foto: G4Media.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90