EcoMoto 930×122

scandalagii

Doi scandalagii din Bascov, luaţi pe sus cu mascaţii

Un scandal monstru care a avut loc la sfârşitul săptămânii la o locuinţă din Bascov s-a lăsat, într-un final, cu reţineri. Doi bărbaţi au ajuns în arestul IPJ Argeş, asta după ce i-au agresat inclusiv pe  poliţiştii care au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Citiți și: DOI BRAŞOVENI AU VENIT LA RUCĂR CA SĂ BEA ŞI SĂ FACĂ SCANDAL. AU ŞI BĂTUT UN OM PE STRADĂ

Ulterior, împricinaţii au fost imobilizaţi de către mascaţi. Cei doi scandalagii sunt acum acuzaţi de ultraj. Este vorba despre T. I., de 29 de ani, și T. F., de 26 de ani, ambii din comuna Bascov.

Până când dosarul va fi judecat sau până la lămurirea altor aspecte, bărbaţii au fost plasaţi sub control judiciar.

Citiți și: SUTE DE SCANDALAGII AMENDAȚI ÎN PITEȘTI

ÎN BAZA DELEGĂRII PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ JUD. PITEŞTI, IPJ ARGEŞ PRECIZEAZĂ

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ultraj și au reținut doi bărbați din comuna Bascov.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 11 iulie a.c., bărbații ar fi devenit agresivi verbal și fizic, amenințând, cu acte de violență și diverse obiecte, forțele de ordine, care au intervenit în urma unui apel la 112, privind o stare conflictuală intrafamilială.

Pentru aplanarea situației, la fața locului au intervenit și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Astfel, cei doi bărbați au fost imobilizați și conduși la sediul poliției, pentru audieri. În ziua de 15 iulie a.c., după administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți de către judiciariştii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.”

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90