930×122 POSADA 5

furt

Doi tineri olteni, prinși la furat haine într-un magazin din centrul Piteștiului

Doi tineri olteni au ajuns pe mâna polițiștilor argeșeni după ce ar fi încercat să fure mai multe haine dintr-un magazin din centrul Piteștiului. Întâmplarea a avut loc ieri după-amiază.

Citiți și: A furat mai multe ceasuri dintr-o locuință, apoi le-a amanetat. Hoțul avea cheie!

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 28 martie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați, de către reprezentantul unui magazin dintr-un centru comercial, cu privire la faptul că două persoane ar fi sustras mai multe produse vestimentare și au încercat să părăsească magazinul, fără să le achite.

Citiți și: Argeș: Hoț prins seara la furat. A încercat să fugă, dar n-a scăpat

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat două persoane: o tânără de 18 ani și un bărbat de 21 de ani, ambii din Tufeni, județul Olt, pe care le-au condus la sediul poliției pentru audieri.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar după administrarea probatoriului, bărbatul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Antena 3

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3