930×122 CUMPANA 5

furt

Doi tineri s-au dat drept polițiști, apoi au jefuit mai multe prostituate

Doi tineri în vârstă de 21 și 23 de ani s-au dat drept polițiști, apoi au jefuit mai multe prostituate.

Citiți și: Video – Gașcă de tineri, prinsă la furat în magazine!

Bărbații le-au furat banii și cardurile, notează Antena 3.

Întâmplarea a avut loc în Buzău.

Citiți și: Le-a furat mașina de Poliție chiar când se aflau în misiune! Agenții au uitat cheile în contact

„Sâmbătă, 12 noiembrie a.c., în urma materialului probator administrat de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, instanța a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, faţă de doi bărbaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale şi tâlhărie calificată.

Din cercetări a reieşit că bărbaţii ar fi pătruns în camere închiriate în regim hotelier, sub pretextul întreţinerii de relaţii sexuale şi, ulterior, pretinzând, fără drept, că ar fi funcționari publici, le-ar fi deposedat pe tinere de bani şi de cardurile bancare”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Prejudiciul a fost estimat de părţile vătămate, patru tinere, cu vârste cuprinse între 26 şi 34 de ani, la 7.000 de lei.

Astfel, la data de 12 noiembrie a.c., în urma identificării şi depistării celor doi tineri, poliţiştii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Buzău şi în comuna Smeeni, în baza mandatelor emise de Judecătoria Buzău.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, trei pistoale de tip airsoft, două hamuri pentru pistol, o legitimaţie şi o insignă asemănătoare celor ale unei instituții, două cagule, două perechi de mănuși și patru telefoane mobile.

Foto descriptiv: HotNews

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3