EcoMoto 930×122

furt

Doi tineri s-au dat drept polițiști, apoi au jefuit mai multe prostituate

Doi tineri în vârstă de 21 și 23 de ani s-au dat drept polițiști, apoi au jefuit mai multe prostituate.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Bărbații le-au furat banii și cardurile, notează Antena 3.

Întâmplarea a avut loc în Buzău.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

„Sâmbătă, 12 noiembrie a.c., în urma materialului probator administrat de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, instanța a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, faţă de doi bărbaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale şi tâlhărie calificată.

Din cercetări a reieşit că bărbaţii ar fi pătruns în camere închiriate în regim hotelier, sub pretextul întreţinerii de relaţii sexuale şi, ulterior, pretinzând, fără drept, că ar fi funcționari publici, le-ar fi deposedat pe tinere de bani şi de cardurile bancare”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Prejudiciul a fost estimat de părţile vătămate, patru tinere, cu vârste cuprinse între 26 şi 34 de ani, la 7.000 de lei.

Astfel, la data de 12 noiembrie a.c., în urma identificării şi depistării celor doi tineri, poliţiştii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Buzău şi în comuna Smeeni, în baza mandatelor emise de Judecătoria Buzău.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, trei pistoale de tip airsoft, două hamuri pentru pistol, o legitimaţie şi o insignă asemănătoare celor ale unei instituții, două cagule, două perechi de mănuși și patru telefoane mobile.

Foto descriptiv: HotNews

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3