930 x122 grota rece

dan fătuloiu

Doliu imens în Poliție!

Doliu imens în Poliție!

Citiți și: Exclusiv: Caz înfiorător în Argeș! Găsit mort după luni de zile, în propria casă!

Dan Valentin Fătuloiu, fost șef al Poliției Argeș și al Poliției Române, a decedat ieri seară la vârsta de doar 66 de ani.

Născut pe 27 iunie 1956, Fătuloiu a ajuns în Poliție până la gradul de chestor român. Din 1994 până în 1997 a fost inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița, după care, din 1997 până în 2000, inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș.

Citiți și: Șef din conducerea Lukoil, găsit mort

 

În 2000 devine șef al Poliției Capitalei de unde, în 2004, ajunge director adjunct al Direcției Generale de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Un an mai târziu devine inspector general al Polției Române, funcție din care pleacă, în 2007, devenind șef al Biroului atașatului afacerilor interne în Statele Unite ale Americii, cu funcție de ministru-consilier.

A fost demis în noiembrie 2010 din funcția de secretar de stat, șef al Departamentului de Ordine și Siguranță Publică din Ministerul de Interne, după ce a fost implicat într-un scandal de dare de mită în care a fost implicat și omul de afaceri Cătălin Chelu.

În mai 2011 a fost numit atașat pe afaceri interne la Milano.

În noiembrie 2013 a ieșit la pensie.

Foto interior: Antena 3 CNN

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90