930X122 MAIA

fc arges

Doliu în fotbalul argeșean

Fostul fotbalist de la Steaua, FC Argeș și Poli Timișoara, Cornel Cristescu a murit. Acesta avea vârsta de doar 52 de ani.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Trista veste a fost dată de clubul FC Argeș pe pagina de Facebook: „Un Vultur s-a ridicat la cer! Din păcate, după o lungă suferință, Cornel Cristescu a plecat dintre noi. Condoleanțe familiei și celor apropiați! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

De asemenea, și actualul antrenor de la FCSB 2, Bogdan Vintilă, prieten cu fotbalistul, și-a luat rămas bun de la acesta printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook:

„Cu durere în suflet va anunț că a trecut la cele veșnice, după o grea suferință, bunul meu prieten Cornel Cristescu. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”

Cornel Cristescu a jucat pentru Steaua din 1993 până în 1999 când a plecat la FC Argeș. Apoi a urmat o perioadă scurtă la Poli AEK Timișoara și Rocar București, scrie ProSport.

Sursă foto 1: ProSport

Sursă foto 2: Facebook

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3