EcoMoto 930×122

agent

Doliu în Poliție: Teodora Maria, agent, moare la 35 de ani lăsând în urma suflete zdrobite

Doliu în Poliția Română! Teodora Maria, agent, moare la 35 de ani lăsând în urma suflete zdrobite

Citiți și: Zi de doliu. A murit o legendă a fotbalului din România!

Oamenii din Cisnădie și Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu sunt în doliu după pierderea tragica a agentului Teodora Maria Popa.

Aceasta a decedat în urma unei boli grave la vârsta de 35 de ani.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

„Cu durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre Popa Teodora Maria, care astăzi, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare”, au declarat colegii săi de la IPJ Sibiu.

La doar 35 de ani, Teodora a lăsat în urmă un soț iubitor și doi copii, un băiețel de 5 ani și o fetiță de 10 ani, care acum trebuie să se confrunte cu această pierdere imensă.

Teodora a fost o persoană devotată meseriei sale, oferindu-și ajutorul și empatia pentru fiecare persoană cu care a interacționat.

Era cunoscută pentru generozitatea și calitatea umană excepțională, oferindu-și ajutorul necondiționat celor din jur. Această pierdere a lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care au cunoscut-o și au lucrat alături de ea.

Trupul neînsuflețit al Teodorei a fost depus la capela cimitirului din Sibiu, unde cei care doresc să își ia rămas bun pot veni să îi aducă un ultim omagiu.

„Dumnezeu să o ierte!”, este mesajul transmis de colegii săi în aceste momente de profundă tristețe.

Doliu în Poliția Română: Teodora Maria, agent, moare la 35 de ani lăsând în urma suflete zdrobite

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Iohan spune:

    Scriu acest mesaj pt colegi ei politisti , doamna politista decedata mi a aplicat 2 amenzi ilegale in ciuda tuturor dovezilor ,contestate in justitie iar dupa ce au fost pierdute cu dovezi incontestabile a mai facut si apel ! Dosarele sunt la jud Sibiu ,santajul a fost mai coplex la nivel de ipj sibiu, ma rezum la atat , eu am iertat o si rog pe Dumnezeu sa o ierte dar El are caile sale de a face dreptate, pt toti care oscilati intre bine si rau luati aminte …

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90