NOR CURIER 930X122

doliu

Doliu la FC Argeș!

Doliu la FC Argeș!

Citiți și: Zi de doliu. A murit o legendă a fotbalului din România!

Fost fotbalist al echipelor FC Argeş, Farul Constanţa, Dinamo şi Steaua, Dorel Zamfir a decedat la vârsta de 62 de ani, au anunţat vineri, reprezentanţii formaţiei piteştene.

,,Familia alb-violetă deplânge trecerea în nefiinţă a lui Dorel Zamfir, fosta extremă dreapta a Argeşului din perioada anilor ’80.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Înmormântarea va avea loc duminică, la ora 12:00, la cimitirul Reînvierea din Bucureşti (Sectorul 2).

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndurerate!”, informează pagina de Facebook a echipei FC Argeş.

Doliu la FC Argeș!

După ce a activat la Farul, Dinamo şi Steaua, în 1983 a ajuns la FC Argeş unde a jucat timp de 6 ani, perioadă în care a adunat 196 de meciuri şi 17 goluri în tricoul alb-violet.

În total, fostul fotbalist Dorel Zamfir a adunat 250 de meciuri în Divizia A şi 24 de goluri.

În cariera sa a mai jucat pentru formaţiile Gloria Bistriţa şi Flacăra Moreni.

În perioada în care activa la Dinamo, în 1981, Dorel Zamfir a participat cu naţionala U20 a României la Cupa Mondială Under-20 din Australia, unde „tricolorii” au obţinut medalile de bronz.

Detalii, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3