EcoMoto 930×122

Liceul Vlaicu Vodă

Doliu la un mare colegiu din Argeș!

Doliu în învățământul argeșean. Fostul director al Colegiul Național Vlaicu Vodă din Curtea de Argeș a murit.

Este vorba despre Ilie Iana (foto).

Ilie Iana a fost profesor de informatică și a ocupat postul de director adjunst al colegiului până în anul 2021.

Mesajul emoționant al soției: „Îți mulțumesc că m-ai ales sa fac parte din viața ta”

„Ai suferit mult, dragul meu! Doar noi doi știm cât de mult, și mai ales tu, care ai dus tot greul. Eu am făcut tot ce-am putut să te țin cât mai mult lângă mine.

Am fost, așa cum ți-am promis în urmă cu 43 de ani, până în ultima clipă lângă tine. Atunci nu știam ce urmează, nu știam că noi vom dura atât, dar știam sigur că de lângă sufletul tău nu vreau să plec.

Ai luptat până în ultima clipă. Ești un erou. Nimeni altcineva n-ar fi avut atâta determinare, atâta dorință de a prelungi timpul limitat de multele neputințe. Spuneai uneori că nu mai poți, că vrei să se termine. Și s-a terminat.

Totul s-a întâmplat așa cum ți-ai dorit. Te-ai stins în casa noastră dragă, casa pe care ai construit-o cu atâta truda și cu atâta pricepere. Ai fost înconjurat de familia pe care ai adorat-o dar și de o parte din bunii noștri prieteni care te au iubit și te au încurajat pana în ultima clipa.

Adio, om drag și blând! Îți mulțumesc că m-ai ales sa fac parte din viața ta.
Cu nesfârșită iubire, Maria!

Lumină și Îngeri pentru sufletul unui OM MINUNAT, ILIE IANA! Dumnezeu, sa te odihnească în pacea sa!”, este mesajul postat de soția acestuia pe pagina personală de Facebook.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3