New Profesional Consult 930 x 122

doliu

3 ZILE DE DOLIU NAȚIONAL. DRAPELUL ROMÂNIEI, ÎN BERNĂ

Reunit în ședință de urgență, Guvernul a instituit, începând de astăzi, trei zile de doliu național în memoria victimelor incendiului din Clubul Colectiv din Capitală, incendiu în care au murit și argeșeni, potrivit lui Florin Tecău, președintele Consiliului Județean.

Citiți și: Zi de doliu. A murit o legendă a fotbalului din România!

Conform legii, în zilele de doliu naţional instituţiile şi autorităţile publice locale sunt obligate să arboreze în bernă Drapelul României. De asemenea, drapelul este coborât şi la sediile partidelor politice, sindicatelor, patronatelor, instituţiilor de învăţământ de orice grad și instituţiilor de cultură, în gări şi autogări. Aceeaşi obligaţie le revine şi persoanelor fizice dacă arborează drapelul României la domiciliu sau la reşedinţă.

În plus, toate manifestările culturale, artistice şi sportive programate anterior sunt amânate.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Precedentul doliu naţional în țara noastră a fost pe 26 iunie 2013, în semn de respect faţă de cei 18 români care şi-au pierdut viaţa în accidentul de autocar din Muntenegru. Printre victime s-au numărat și argeșeni. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90