New Profesional Consult 930 x 122

TUDOR_PENDIUC_PSD_PITESTI

Domnule Pendiuc, vă place?

Despre felul mizerabil în care a ajuns să arate Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului am mai scris și cu alte ocazii.

Astăzi venim cu o nouă dovadă a faptului că nu am exagerat cu nimic. O fotografie făcută de undeva de sus după încheierea târgului agro-alimentar „Toamna piteșteană”, desfășurat luna trecută, redă perfect imaginea jigărită a unei Piețe pentru modernizarea căreia, cu ani în urmă, Primăria a cheltuit bani mulți din banii piteștenilor. Culoarea pavelelor chinezești de pe caldarâm a pălit. Și nu doar ca urmare a trecerii timpului și a intemperiilor. Urmele pe care le vedeți în poză sunt consecința târgurilor organizate constant aici cu voie de la primarul urbei, Tudor Pendiuc. Jegul pe care mașinile de curățat ale municipalității nu sunt și nu vor fi în stare să-l spele pentru că pur și simplu nu mai iese este efectul nenumăratelor bâlciuri cu grătare cu mici și cârnați care au loc în buricul târgului.

Amintim că Piața „Vasile Milea” a fost prima etapă din așa-zisa modernizare a zonei centrale, de promenadă, a Piteștiului. Au urmat alte două: porțiunea cuprinsă între catedrala „Sf. Gheorghe” și magazinul „Trivale” și cea dintre „Trivale” și biserica romano-catolică „Sfântul Anton”.

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90