NOR CURIER 930X122

adeverințe

DOSARE PENALE ÎN ARGEȘ PENTRU „ȘMECHERI” CU ADEVERINȚE FALSE

Instituția Prefectului informează că în ultimele 24 de ore Poliția, Jandarmeria, Poliția Locală și Armata au făcut noi controale pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu coronavirus în județul Argeș.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Au fost verificate 526 de persoane în ceea ce privește respectarea măsurilor de izolare și carantină.

De asemenea, au fost date 177 de sancțiuni, în valoare totală de aproximativ 232.000 de lei, pentru încălcarea restricțiilor referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

„Au fost întocmite 3 dosare penale pentru fals și uz de fals. Polițiștii argeșeni au depistat persoane care au prezentat adeverințe eliberate de angajator care nu erau valide. În urma cercetărilor s-a stabilit că aceștia fie nu figurau ca angajați la respectivele societăți comerciale, fie aveau raporturile de muncă suspendate”, precizează sursa citată. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90