930×122 CAPRA 5

accident

Două accidente și alte pericole, acum, în Argeș

UPDATE ORA 12.45: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 65 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității Albeștii de Argeș, circulând pe direcția Curtea de Argeș spre Albeștii de Argeș, într-o curbă ușoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, posibil pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu polei, părăsind partea carosabilă în partea dreaptă a sensului de deplasare și rasturnandu-se în șanțul de colectare a apei.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Din eveniment a rezultat rănirea ușoară a unei pasagere, aflată pe bancheta spate, respectiv femeie de 62 de ani, care a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri (stabilindu-se că diagnostic luxație scapuloumerală dreapta și traumatism lombar).

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal (vătămare corporală din culpă)”, a transmis IPJ Argeş.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

În jurul orei 7, un accident rutier s-a produs la Albeştii de Argeş. Un autoturism a ajuns în șanț și au fost anunțate posibile victime, două la număr.

UPDATE: „În autoturism erau 5 persoane, pentru o femeie a fost nevoie de intervenția pompierilor, care au extras-o și au predat-o echipajului SAJ. Nu au fost alte victime, femeia a fost găsită semiconştientă”, a precizat ISU Argeş.

 

 

Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD, alături de un echipaj SAJ.

Un alt accident rutier a avut în localitatea Cepari, unde un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanț.

 

 

Nu sunt persoane blocate în autoturism. Se deplasează un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD, alături de un echipaj SAJ.

 

 

Polei pe drum

Pe DN 73C, între mun. Câmpulung, punct Pescăreasa și com. Aninoasa, sat Slănic, se acționează pentru că s-a format polei. Traficul este blocat, momentan.

„Atenţionăm conducătorii auto să ia în considerare perioada calendaristică.

Chiar şi când drumul pare a fi uscat, se pot întâlni porţiuni unde există risc de formare a poleiului. De aceea, recomandăm tuturor conducătorilor auto să acționeze cu moderație pedala de accelerație, să circule preventiv și să adapteze permanent viteza de deplasare la condițiile meteo și la cele rutiere.

Mai multe recomandări preventive, în special privind circulația în condiții de iarnă, puteți accesa gratuit pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, la link-ul: https://ag.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/atentie-la-circulatie-cod-galben-ninsori„, a transmis IPJ Argeș.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3