NOR CURIER 930X122

femeie reținută

Două femei au ajuns pe mâna Poliției după ce au lovit un bărbat și i-au furat banii

Două argeșence au ajuns pe mâna Poliției, una dintre ele fiind chiar reținută, după ce ar lovit un bărbat în plină stradă și i-ar fi furat banii.

Citiți și: Argeș: Hal de părinte! O mamă își bătea fiul mereu!

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 05 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au identificat două femei, de 38 și 43 de ani, ambele din Câmpulung bănuite de săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 30 martie a.c., în jurul orei 17:00, cele în cauză ar fi sustras, prin acte de violență, suma de 1.700 de lei, de la un bărbat de 67 de ani, din Mihăești, care se deplasa pe o stradă din municipiul Câmpulung.

Pentru administrarea probatoriului, în cauză au fost efectuate două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost descoperite și ridicate obiecte cu valoare probatorie.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Cele două persoane au fost conduse la sediul poliței, iar după administrarea probatoriului, femeia de 38 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Jurnal FM

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90