930×122 POSADA 5

femei reținute

Două femei au furat alimente de peste 300 de lei dintr-un magazin din Pitești

Două femei de 37, respectiv 24 de ani, au fost reținute de polițiști după ce au furat mai multe alimente dintr-un magazin din Pitești.

Citiți și: Au apărut imaginile cu furtul băncii din curtea Colegiului. Alergau cu ea la spinare

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 20 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt, și au reținut două femei, de 37 de ani, din Merișani și de 24 de ani, din Mărăcineni.

Cele două femei au fost depistate în flagrant delict, după ce ar fi sustras mai multe bunuri alimentare dintr-un magazin de pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Doi hoți au crezut că au dat lovitura, dar a avut parte de ”șocul” vieții!

Prejudiciul, a cărui valoare a fost stabilită la aproximativ 350 de lei, a fost recuperat și restituit reprezentantului agentului economic.

După administrarea probatoriului, cele două femei au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 21 martie, să fie prezentate în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3