EcoMoto 930×122

femei reținute

Două femei au furat alimente de peste 300 de lei dintr-un magazin din Pitești

Două femei de 37, respectiv 24 de ani, au fost reținute de polițiști după ce au furat mai multe alimente dintr-un magazin din Pitești.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 20 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt, și au reținut două femei, de 37 de ani, din Merișani și de 24 de ani, din Mărăcineni.

Cele două femei au fost depistate în flagrant delict, după ce ar fi sustras mai multe bunuri alimentare dintr-un magazin de pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Prejudiciul, a cărui valoare a fost stabilită la aproximativ 350 de lei, a fost recuperat și restituit reprezentantului agentului economic.

După administrarea probatoriului, cele două femei au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 21 martie, să fie prezentate în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90