Donaris 930 x 122

accident

    Două femei, rănite în accident la Dârmăneşti

    UPDATE: „Ar fi vorba de trei mașini. În urma evenimentului au rezultat două victime, femei. Ambele au primit îngrijiri medicale. O femeie cu vârsta de 28 de ani (pasager spate) prezenta zgârieturi și răni la nivelul capului – a refuzat transportul la spital. Cealaltă, în vârstă de 65 de ani, a suferit răni la nivelul capului, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean”, a transmis ISU Argeş.

    Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

    Pompierii ISU Argeş au fost sesizaţi, în jurul orei 8, cu privire la un accident rutier petrecut pe raza comunei Dârmăneşti (zona Pentarom). Din primele date, ar fi patru autoturisme implicate şi două victime.

    „Nu sunt persoane încarcerate. Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție , o ambulanţă SMURD și în sprijin vine un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Județean”, a transmis ISU Argeş.

    Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

    Ştire în curs de actualizare

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3