930×122 CAPRA 5

accident

Două fetițe lovite în plin în timp ce mergeau de mână pe marginea drumului

Două fetițe lovite în plin în timp ce mergeau de mână pe marginea drumului

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Update, ora 15.45

Poliția Argeș face primele precizări oficiale cu privire la accidentul de la Micești în care au fost rănite grav două fetițe:

Update: accident cu 2 copii, Micești

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, a rezultat că, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neadaptării vitezei, un tânăr de 22 de ani, din comuna Micești, care conducea un autoturism pe DJ 740, pe raza localității de domiciliu, circulând pe direcția Micești spre Mălureni, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ieșind în afara carosabilului și acroșând două fetițe, de 3 și 7 ani.

Ambele fetițe au suferit leziuni, fiind transportate la o unitate medicală, pentru îngrijiri.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”.

Update, ora 15.20

Cum s-a întâmplat tragedia!

Surse ePitești.ro, transmit pentru publicația noastră că cele două fetițe împreună cu tatăl lor mergeau pe marginea drumului, ținându-se de mână. Se pare că un șofer neatent a intrat în plin în fete, tatăl scăpând ca prin minune.

Fetițele sunt în acest moment la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Una dintre fete, mai mică de vârstă, ar avea starea ceva mai bună, pe când sora ei mai mare, este grav rănită.

Știrea inițială/Argeș. Accident deosebit de grav: 2 copii în stare critică, unul este în comă

Un eveniment a avut loc în zona Micesti, Pauleasca din județul Argeș, unde un accident rutier grav a avut loc, implicând doi copii de 2 și 8 ani.

Din primele informații, copiii se află în stare de inconștiență și au nevoie de intervenție medicală de urgență.

Echipele SMURD au fost chemate de urgență la locul accidentului pentru a oferi primul ajutor și pentru a transporta victimele la cel mai apropiat spital.

Situația este critică, iar medicii intervin cu toate resursele disponibile pentru a salva viețile celor doi copii.

Detaliile exacte ale accidentului nu sunt încă cunoscute, dar se pare că incidentul a avut loc într-o zonă cu trafic intens.

Autoritățile au demarat o investigație pentru a determina circumstanțele exacte care au dus la producerea acestui nefericit eveniment.

Argeș. Accident deosebit de grav: 2 copii în stare critică, unul este în comă, ISU Argeș transmite:

„Accident rutier produs în comuna Micești, satul Păuleasca, în care, din primele informații, un autoturism ar fi accidentat doi minori.”

și Poliția Argeș anunță:

„DJ 740, sesizare accident în care 2 copii ar fi fost loviți de un autoturism, din primele date, pe raza comunei Micești.
Polițiștii Biroului Rutier Pitești desfășoară cercetări.”

Accident deosebit de grav

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3