NOR CURIER 930X122

accident

Două persoane rănite și mașini făcute zob, la Valea Mare Pravăț

Update ora 16:40, IPJ Argeș transmite:

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat 41 de ani, din Țițești, care conducea o autoutilitară din direcția Câmpulung spre Brașov, in împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă la stânga, în condiții de carosabil umed, posibil pe fondul pătrunderii pe contrasens, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de un bărbat de 26 de ani, din Valea Mare Pravăț.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Din eveniment a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 31 de ani, din Țițești (TCF), a unui bărbat de 34 de ani, din Brașov (fractură claviculă), ambii pasageri în autoutilitară, precum și a unei femei de 23 de ani, din Valea Mare Pravăț (TCC minor), pasagera dreapta față în autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.”

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Update ora 12:53, IPJ Argeș transmite:

„DN 73, Valea Mare Pravăț, accident autoutilitara cu autoturism, 2 persoane rănite. Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung desfășoară cercetări.

Persoanele rănite, ambele pasagere dreapta față în cele două autovehicule implicate, au fost preluate de echipaje medicale și transportate la spital.

De asemenea, ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.”

Update ora 12:45, ISU Argeș transmite: „Pe lângă cele două persoane de sex feminin transportate la spital a mai fost și un bărbat care a fost monitorizat la fața locului și nu a necesitat transportul la spital.

Paramedicii SMURD au preluat o tânără de aproximativ 20 de ani, care s-a lovit la cap și mai acuza dureri în zona bazinului.”

Știrea inițială, ora 12:33

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui accident petrecut în Valea Mare Pravăț.

Conform primelor informații, două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, mașinile au fost puternic avariate, iar două persoane au fost rănite.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al SAJ.

Victimele sunt preluate și transportate la spital de către echipajele medicale.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90