930×122 CAPRA 5

Pitesti

Două școli din Pitești au săli de sport ultramoderne!

Două școli din Pitești au săli de sport ultramoderne!

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Două dintre sălile de sport construite de municipalitate cu fonduri nerambursabile, prin CNI, au fost predate spre administrare și gestionare unităților de învățământ, anunță municipalitatea.

Este vorba despre sala de sport construită la Școala Gimnazială „Tudor Arghezi”, respectiv sala de sport construită la Școala Gimnazială „Adrian Păunescu”.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Ambele obiective au avut o valoare de peste 2.000.000 de lei.

Primăria Pitești transmite:

Miercuri, 8 februarie 2023, Primăria Municipiului Pitești a predat cartea tehnică a construcției și proiectul „as-build” pentru două săli de sport moderne, finanțate prin Campania Națională de Investiții.

Primul obiectiv de investiții a fost la Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” cu o valoare eligibilă de 2.670.857,02 lei cu TVA, iar al doilea la Școala Gimnazială „Adrian Păunescu”, valoarea eligibilă fiind de 2.763.568,07 lei cu TVA, ambele realizate de către CNI.

Investiția în aceste săli de sport este esențială pentru comunitatea locală și va contribui la creșterea calității vieții și la dezvoltarea fizică și mentală a tinerilor.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90