930X122 MAIA

viteza excesiva

Două șoferițe grăbite, spaima șoselelor în Argeș

Ieri, 11 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie, în vârstă de 46 de ani, din București, care conducea un autoturism, marca Audi, pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 118 km/h.

Citiți și: La 22 de ani, zmeu pe șosea. Prins cu 175 km/h în localitate

Tot în cursul zilei de ieri, o altă femeie a fost depistată de polițiști conducând cu viteză excesivă. Aceasta se afla pe DN 7, la volanul unui autoturism, marca Dacia Dokker.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, din Otopeni, județul Ilfov, a fost înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 113 km/h.

Citiți și: Pericol pe șoselele din Argeș! Au apăsat pedala de accelerație fără rețineri

În urma celor constatate, femeile au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere le-a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile, iar în urma abaterilor constatate au fost aplicate peste 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 18 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90