930X122 MAIA

accident mihaesti

DOUĂ VICTIME LA MIHĂEŞTI

UPDATE: „Din primele verificări efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat de 54 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism (taxi) pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, în localitatea Mihăești, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers spre stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 65 de ani, din Câmpulung, care se afla în depășirea regulamentară a acestuia. În urma evenimentului, conducătorul primului autoturism a fost rănit ușor și transportat la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Accident mortal în Argeş: O fată a decedat. Bebeluş în stop cardio-respirator şi alte trei fetiţe rănite

Pe la ora 12.30 a zilei de azi, un accident rutier a avut loc în localitatea Mihăești. Evenimentul s-a produs între două autoturisme și s-a soldat cu două victime. A fost vorba de o femeie cu atac de panică și un bărbat de 54 de ani, care a suferit mai multe traumatisme. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite de către paramedicii SMURD.

La fața locului, un echipaj de pompieri a asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Citiți și: UN ŞOFER OBOSIT A BĂGAT DOI COPII ÎN COMĂ. AL TREILEA ARE PICIORUL RUPT

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3