New Profesional Consult 930 x 122

cezariana

Dramă! O copilă de 17 ani a murit după o operație de cezariană!

Trei medici de la Spitalul Judeţean Focşani sunt cercetaţi de procurori, după ce o adolescentă de 17 ani a murit în urma unor complicaţii survenite după o naştere prin cezariană, transmite ziare.com.

Citiți și: O jurnalistă a murit fulgerător, la doar 32 de ani!

“În fapt, s-a reţinut că, în data de 16.07.2022, o minoră în vârstă de 17 ani, a decedat în cadrul Secţiei Chirurgie din cadrul Spitalului Judeţean Sf. Pantelimon Focşani, urmare a unor complicaţii survenite după o procedură medicală de naştere prin cezariană. În cauză s-a început urmărirea penală in rem şi in personam faţă de un număr de trei persoane, medici în cadrul unităţii spitaliceşti anterior amintite, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, fals intelectual şi favorizarea făptuitorului”, se arată în comunicat.

Sursa citată a menţionat că poliţişti din cadrul I.P.J Vrancea au pus în executare, marţi, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani şapte mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele unor persoane, precum şi la sediul Spitalului Judeţean Sf. Pantelimon Focşani.

Citiți și: Pitești. Doliu! A murit un medic foarte apreciat

“În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptelor urmărite şi pentru aflarea adevărului în cauză în scopul tragerii la raspundere penală a tuturor persoanelor implicate”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.

Foto: Descriptiv/ gds.ro

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

570×90 MAIA