Donaris 930 x 122

accident

Dramă! Tatăl, mama și 2 copii, morți în accident!

Dramă! Tatăl, mama și 2 copii, morți în accident!

Citiți și: Doi tineri șoferi, accident deosebit de grav soldat cu victime! Ce spune Poliția

Tragedie în această dimineață pe un drum din județul Neamț!

Un autoturism în care se aflau cinci persoane a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 56 de ani, din județul Prahova, informează RomâniaTV.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

În urma impactului, autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un lan de porumb.

Patru persoane aflate în autoturismul implicat în accidentul din Neamţ au rămas încarcerate. Este vorba despre doi adulți și doi copii. Cei patru au fost scoşi în stare de inconştienţă şi în ciuda manevrelor de resuscitare, nu au putut fi salvaţi.

Persoanele decedate sunt un bărbat de 35 de ani, o femeie de 31 de ani și copilul lor în vârstă de 9 ani şi nepotul lor de 12 ani.

Singurul supravieţuitor al familiei din Roznov este un băiat de 14 ani. El a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital în Roman.

De asemenea, conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 56 de ani, a fost preluat de un echipaj SAJ şi transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman.

Potrivit primelor cercetări, şoferul autoturismului a intrat pe drumul european E85 fără să respecte indicatorul „Oprire”.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Imaginile teribile ale acestui accident, AICI

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3