New Profesional Consult 930 x 122

preot mort

Dramatic! Preot mort la doar 41 de ani! A lăsat în urma sa o soție și trei copii

Dramatic! Preot mort la doar 41 de ani! A lăsat în urma sa o soție și trei copii

Citiți și: Jale mare în Pitești! Un preot și-a urmat fiul în mormânt

Durere fără margini pentru o comunitate din județul Bacău. Părintele Cristian Ioan Balaban, care făcea parte din Parohia Rățeni, a murit subit la vârsta de 41 de ani. A lăsat în urmă o soție și trei copii.

Preotul Cristian Ioan Balaban s-a stins din viață fulgerător, la vârsta de 41 de ani, în data de 13 noiembrie 2022. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie. Părintele, care era corespondent Trinitas TV pentru Protopopiatul Moinești și făcea parte din Parohia Rățeni, a lăsat în urmă o soție și trei copii (două fete și un băiat) îndurerați. În luna decembrie, preotul urma să împlinească vârsta de 42 de ani.

„S-a stins din viata, duminică, 13 noiembrie, în ziua de pomenire a Sf. Ierarh Ioan Gură de Aur, în Duminica Samarineanului milostiv, la vârsta de doar 41 de ani, lăsând în urmă pe doamna preoteasă Anca, pe cei trei copii Maria, Teodor și Alexandra și o parohie care îl primise și-l asculta ca pe apostolii lui Hristos”, precizează Arhiepiscopia Romanului și Bacăului.

Toată știrea, AICI – PREOTUL CRISTIAN IOAN BALABAN DIN BACĂU A MURIT SUBIT LA 41 DE ANI. A LĂSAT ÎN URMĂ O SOȚIE ȘI 3 COPII

Sursă: cancan.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3