New Profesional Consult 930 x 122

brasov

Drum important care face legătura cu autostrada! Investiție de peste 42 milioane €

Drum important care face legătura cu autostrada! Investiție de peste 42 milioane €

Citiți și: Ireal. Video: Șoferul unui BMW (desigur!) – surprins de RADAR cu 275 km/oră

Drumul DN73, ce face legătura între Brașov și Fundata va fi modernizat.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a anunțat semnarea contractului cu firma care va finaliza lucrările de modernizare.

Citiți și: Argeș. Depășire cum rar vezi a unui „bombardier”, în bolidul de lux – BMW

Investiția este în valoare de 213,4 milioane de lei.

Aceasta va fi dusă la bun sfârșit de S.C. VIAROM CONSTRUCT S.R.L., declarat câștigător în urma procedurilor de achiziție publică.

Lucrările vor dura 18 luni după predarea amplasamentului către constructor.

,,Pe tronsonul de 36 de kilometri de pe teritoriul județului Brașov, lucrările prevăd, printre altele, lărgirea la 4 benzi de circulație a sectorului cuprins între ieșirea din municipiul Brașov și intersecția cu drumul de legătură spre autostrada Râșnov – Cristian.

Investiția prevede și aducerea drumului la parametrii normali de funcționare și fluidizarea valorilor de trafic.

Drum important care face legătura cu autostrada! Investiție de peste 42 milioane €

Pe lângă lucrările de ranforsare și lărgire a carosabilului la minim 7 m, proiectul prevede și modernizarea podurilor, resistematizarea intersecțiilor, numeroase lucrări de consolidare, respectiv refacerea sistemului de evacuare a apelor pluviale de pe traseu.

Lucrările vor dura 18 luni după predarea amplasamentului către constructor, care vor putea intra imediat pe teren având în vedere că lucrările au deja proiect tehnic aprobat și autorizație de construire.

În ceea ce privește executarea lucrărilor de pe teritoriul județului Argeș (sectorul dintre Câmpulung și Fundata) a fost desemnată asocierea GROMA HOLD EOOD & EVROPEISKI PATISHTA AD & S.C. GOTT STRASSE S.R.L. & S.C. PERFECT CONSULT EUROPE S.R.L.

Însă a fost înregistrată și o contestație din partea uneia dintre firmele ofertante, astfel semnarea contractului se mai amână.”, conform DRPD Brașov.

Foto articol: Facebook

Foto principal: Descriptiv/litera9.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3